Trouwen in Leiden.

Als bruidsfotografen kom je op een hoop plekken. Maar de sleutelstad heeft toch wel de sleutel tot ons hart veroverd..


Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Lieke is een echte Leidenaar en Niels is in 2009 naar Leiden verhuisd en heeft hier 7 jaar als politie agent op straat gewerkt. Hierdoor kent Niels een hoop hofjes en shortcuts en Lieke verstaat ook de Leidse Rrrr erg goed!


Is trouwen in Leiden een goed idee?

Trouwen in Leiden is een fantastisch plan! Of je nou trouwt in de Burcht, de tuin van de Smit, Tabu of in het Scheltema complex, Leiden biedt alle mogelijkheden om te genieten op je trouwdag. Alles is op loopafstand en parkeren is ook geen probleem in de nieuwe parkeergarages bij Molen de Valk of de Garenmarkt. Daarnaast is Leiden enorm fotogeniek. Naast alle prachtige hofjes en grachten, heeft het ook de nodige parken en molens. In het algemeen is de gemiddelde Leidenaar ook erg vriendelijk en zal het aan felicitaties niet ontbreken.


Een locale trouwfotograaf, is dat handig?

Een goede trouwfotograaf kan overal mooie foto's maken. Dat is zeker waar. Maar wat écht waardevol en voordelen heeft is de lokale kennis van de stad of regio. Zo kan het zijn dat er een straat is afgesloten of een locatie dicht door een verbouwing. Hoe fijn is het dan dat de fotograaf direct met een goed alternatief kan komen.


Wij zijn gek op Leiden. Behalve de gemoedelijke sfeer, heeft het een heerlijke rustige uitstraling met super leuke studenten en prachtige historie. Ook is het mogelijk om met je gasten de grachten van Leiden door te varen met de Leidsche Rederij.


Doordat wij Leiden goed kennen, voelen we ons als een vis in het water en nemen we jullie graag mee naar nieuwe, mooie, on-ontdekte nieuwe plaatsjes voor de mooiste foto's.bruidegommen voor de hooglandse kerk
leiden de burcht
molen de valk leiden bruidspaar zonsondergang
parkeergarage leiden getrouwd Same sex
bar lokaal leiden getrouwd
bruidspaar op een brug universiteit van leiden
bruidspaar bij hortus botanicus
bruidspaar reflectie hortus botanicus
Breestraat bruidspaar long exposure
bruid met getuigen in the north end pub breestraat leiden

Leiden.. Gaan jullie er trouwen?


Wij zijn er graag bij. Met onze jarenlange ervaring én passie voor het vak, maken wij de mooiste foto's. Maar het allerbelangrijkste is toch wel de goede klik. Daarom maken we graag vrijblijvend kennis met jullie om te kijken of jullie wensen aansluiten bij ons aanbod.

klinkt goed?