Wie zijn de Bruidsgasten?


Wij zijn Niels en Lieke, verliefd, creatief, Niels iets technischer, Lieke iets ondernemender maar samen het perfecte duo. Wij zijn samen verwikkeld geraakt in fotografie en bruiloften en sindsdien schieten wij, net als cupido, altijd raak. Met vele bruiloften achter de rug en award 🏆 winnende foto's, nog steeds verliefd op het werk wat we doen. Én wij zijn zelf op 24-4-24 getrouwd!


Wij vinden trouwfotografie geen hobby, maar een heus vak. Voor ons staat persoonlijke contact, profesionaliteit en jullie vertrouwen centraal, omdat we willen dat jullie volledig van jullie bruiloft kunnen genieten. Op onze eigen unieke manier leggen wij jullie dag vast zoals deze echt is en zoals jullie echt zijn, zonder dat jullie hoeven te poseren voor de camera.


Wanneer wij niet aan het fotograferen,  of editen zijn, plukken wij olijven op onze off-grid finca in Spanje, reizen we de wereld rond, gaan we wandelen met onze oud politie-hond Joop of zijn we aan het genieten van de kleine dingen in ons fijne huis in Spanje of in Nederland.


Onze voorliefde voor trouwfotografie heeft ons op de meest mooie bruiloften gebracht en we krijgen er geen genoeg van. Vanaf onze thuisbasis in Spanje en Leiden reizen wij door heel Europa.


De mooiste dag, intieme momentjes, de spanning, de verliefde blikken, de mooiste locaties, ja wij worden daar blij van! Vanuit diverse perspectieven vangen wij alle emoties van jullie dag. Wij houden van pure en ongedwongen fotografie. Wij maken gebruik van de tofste gadgets, nieuwste snufjes en zijn sociaal en makkelijk in de omgang.


Wij krijgen energie van mensen, van leuke bruidsparen en gasten, van bruiloften en van de klik die wij met jullie hebben. Gaan jullie trouwen in het buitenland? Geen probleem, ons paspoort ligt al klaar!

Ons team.

Niels Boere.

Fotograaf.
niels, Boere, fotograaf, bruidsgast, trouwfotograaf, Spanje

Ik ben Niels, een ervaren, enthousiaste fotograaf, reislustig en sinds kort getrouwd met Lieke. Ik ben een sociaal persoon die graag onder de mensen is en van ontspannen en relaxte sferen houdt. Na 14 jaar gewerkt te hebben als politie agent, wilde ik graag iets anders doen om mensen blij te maken.

Ik heb al mijn hele leven een grote liefde voor fotografie. En dingen met een stekker. Ik hecht veel waarde aan jullie beelden en probeer dit op alle mogelijke manieren goed vast te leggen maar ben ook de man die alles wil back uppen.


Ben ik niet aan het fotograferen dan vind je mij in de natuur of een ijsbad. Als technische man flits ik het liefst met meerdere flitsers, en probeer ik altijd vernieuwende ideeën te ontwikkelen en voorop te lopen in de moderne ontwikkelingen van de fotografie.


Als alleen foto's vanaf de grond niet genoeg zijn, geen probleem. Graag neem ik mijn drone mee om op de mooiste plekken te gaan vliegen 🚁


Lieke Caminada.

Fotografe.
Lieke, Caminada, fotograaf, bruidsgast, trouwfotograaf, Spanje

Ik ben Lieke, creatieve, ondernemende fotografe en sinds kort de vrouw van Niels. Ik ben dol op lijstjes maken en controleer altijd of er genoeg batterijen zijn.


Met mijn creativiteit en oog voor detail, weet ik hoe ik de mooiste momenten en emoties vast kan leggen.

Ik wordt heel erg blij van mensen en ik stel hen graag op hun gemak. Ik hou van pure en echte emoties en leg deze dan ook het liefste vast in mooie beelden.


Wanneer ik mijn creatieve ingevingen combineer met de technische kennis van Niels, zijn de mogelijkheden eindeloos.


Daarnaast maak ik graag de mooiste trouwalbums en geef ik jullie advies voor de mooiste prints voor in jullie huis, dit zorgt ervoor dat jullie speciale dag voor altijd tastbaar blijft.


Ik kan niet wachten om bij jullie bruiloft aanwezig te mogen zijn en kijk er naar uit om met jullie kennis te maken!


Hoe wij werken in 5 stappen..

1. de website


Op onze site maak je eenvoudig kennis met ons en met onze werkwijze.


Maar stiekem zijn wij in het echte leven nog veel leuker dan achter een scherm.


Dus heb je de site bekeken en lijkt het jou wel wat om de Bruidsgasten in te zetten voor jouw huwelijk?


Let's talk!2. persoonlijk contact


Leuk, je hebt contact met ons opgenomen! We spreken graag vrijblijvend even telefonisch, via videobellen of in het echt af zodat we kunnen horen wie jullie zijn, hoever jullie met plannen zijn en dan leggen wij graag uit wie wij zijn, hoe we werken en wat de mogelijkheden zijn.


We denken namelijk graag met jullie dag mee, ook al staat deze nog in de kinderschoenen; laten we samen stappen maken.


Onze ervaring delen we graag met jullie.


3. de dag zelf


We hebben alles met elkaar doorgenomen en wij hebben er zin in! Wij zijn op tijd aanwezig zodat wij ons nog even kunnen voorbereiden. Ook bij ons begint het al te kriebelen! Wat een mooie dag gaat dit worden!


We vinden het belangrijk dat jullie beelden goed opgeslagen worden, een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Wij maken de gehele dag door back ups van jullie bruiloft.


We maken graag nog een rondje met de drone!


Let's do this!

4. de dag er na


Afhankelijk van het gekozen pakket leveren wij binnen een aantal uur al wat leuke beelden aan, leuk voor de familie app en vrienden! Op de trouwerij zelf hebben we jullie beelden al veiliggesteld. Dat voelt toch veilig?


Deel vooral de foto's, de app die wij aan jullie leveren en vergeten jullie ons niet te taggen op Instagram?


@debruidsgasten #debruidsgasten5. aanleveren!


Jullie mooie dag zit erop en wij gaan hard aan de slag. We gaan de foto's zorgvuldig selecteren en optimaliseren.


Jullie zullen de foto's via onze website en een link in de mail aangeleverd krijgen. Met een PIN code zodat jullie exclusieve toegang hebben tot de foto's en de foto's kunnen downloaden. Ook kunnen jullie hier de foto's selecteren voor het trouwalbum.


Foto op privé zetten? Ook geen probleem. Super makkelijk, regelen wij allemaal voor jullie!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lieke & Niels zijn zeer vakbekwame fotografen en ontzettend lief en humoristisch!

Vanaf de allereerste ontmoeting was de klik daar en hun werkwijze was precies waarnaar wij opzoek waren:
niet gestationeerd, echt, het moment precies omvattend, zoals het daadwerkelijk was en vooral FANTASTISCH! Ze zijn ontzettend professioneel en hun communicatie en samenwerking onderling is subliem. Ze praten in vakjargon met elkaar (waarvan wij de ballen verstand hebben :P) en dat heeft geresulteerd in tranen trekkende platen voor de geweldig mooie fotoboeken die zij ook maken, die prominent in de woonkamer zullen worden geëtaleerd! Wij hebben ze volledig carte blanche gegeven qua ideeën etc. en dat was de beste beslissing ooit, want wij en onze naasten kunnen geen genoeg krijgen van de foto's!
-------
Lindsay & Gijs

F.A.Q.

Waarom komen jullie altijd met 2 fotografen?

Om ervoor te zorgen dat we niks missen! Ook maken we de hele dag door back-ups en door met twee fotografen te komen, missen we geen moment.

We willen zo onopvallend mogelijk te werk gaan zodat jullie en jullie gasten zich volledig kunnen concentreren en genieten van de gelegenheid. Wil je hier nou alles over lezen, check dan even onze blog.

Wij houden niet van foto's en al helemaal niet van poseren, wat nu?!

Dat komt goed uit, wij houden namelijk ook helemaal niet van geposeerde foto's.

We gaan lekker mee in de flow van jullie dag, dan zijn jullie het meest op je gemak en maken wij de mooiste foto's. Tijdens het fotomoment komt het echt goed, door simpele opdrachten zorgen wij ervoor dat we de mooiste kant van jullie naar boven halen en tot nu toe ziet elk bruidspaar dit altijd als het meest relaxte moment van de dag.

Ik heb een speciale wens of we hebben iets bijzonders..

Wij nemen graag jullie dag samen met jullie door en horen graag wat voor bijzonders jullie in petto hebben! Wij sturen enkele weken voor de bruiloft een vragenlijst én plannen een draaiboek gesprek met jullie in zodat we goed op de hoogte zijn.

Wat zijn jullie tarieven per kilometer?

Wij rekenen € 0,31 per extra gereden kilometers. In de meeste gevallen zit er een groot of volledig gedeelte van de kilometers al inclusief de pakketten.