De Bruidslasten

(ofwel tarieven)


Onze inzet is hoog en onze prijzen zijn redelijk omdat:


  • We écht passie hebben voor het vak.
  • We houden van reizen, mensen, creativiteit en gezelligheid. Ons werk als fotograaf zorgt ervoor dat we op prachtige plekken komen en de meest mooie mensen mogen ontmoeten én vastleggen. Daar krijgen we energie van.
  • We komen altijd met 2 fotografen. Zo kunnen wij garanderen dat we elke hoek hebben vastgelegd en niks missen als we jullie prachtige beelden veilig stellen. Want zeg nou zelf; je wilt toch niet hoeven te kiezen tussen een shot van je beste vriend(in) die aan het speechen is, de blik in jullie ogen bij het aanhoren hiervan en dat tedere beeld van yo momma die het wéér niet droog houdt; wij gaan voor het complete plaatje.


Jullie krijgen daarom een waanzinnig luxe handgemaakt trouwalbum ter waarde van € 649,- van ons er bij. Wij nemen de drone altijd mee om mooie beelden te schieten, mits de locatie en het weer dit toe laat natuurlijk.


Win-win, toch? Komen jullie snel een afspraak maken voor meer informatie?
Of neem hier vrijblijvend contact op!

Bruidslasten.

Trouwen in Europa.

- altijd 2 ervaren en enthousiaste trouwfotografen
- we zijn minimaal 8 uur aanwezig
- foto's snel aangeleverd
- inclusief luxe handgemaakt trouwalbum
- sneak peek door middel van eigen app

vanaf € 3000,-

Pre wedding.

Wij vinden het fantastisch om door middel van onze passie jullie beter te leren kennen en alvast geweldige foto's van jullie te maken.


- foto's snel aangeleverd
- eigen app met foto's
- locatie naar jullie wens
- geen reiskosten

€ 600,-

After wedding shoot.

De dag is geweest, mogen we dan samen met jullie de jurk vies maken?

- prachtige aanvulling op jullie trouwfoto's
- we hebben de tijd en maken er een leuke dag van
- the sky is the limit: daag ons zeker uit!

€ 600,-

Tipsy Talk.

Een bewegend gastenboek van jullie gasten, familie en goede vrienden? Niels gaat met de camera op pad om jullie gasten het hemd van het lijf te vragen om achter hilarische en waardevolle herinneringen te komen en deze op beeld vast te leggen.

€ 650,-


F.A.Q.

Waarom de Bruidsgasten?

Wij nemen trouwfotografie heel serieus. Het is voor ons belangrijk dat jullie foto's goed opgeslagen worden en dat jullie meer dan tevreden en misschien wel verrast zijn door wat wij doen en leveren.

We zijn helaas een hoop andere trouwfotografen die met één camera komen, geen back up plan hebben en zaken niet op orde hebben. Wij vertellen graag waarom wij de juiste keuze zijn voor jullie dag. M

Wat is jullie aanpak?

Vanuit diverse perspectieven vangen wij alle emoties van jullie dag. Wij houden van pure, ongedwongen en niet geregisseerde fotografie.

Onze voorliefde voor trouwfotografie heeft ons op de meest mooie bruiloften gebracht en we krijgen er geen genoeg van.

Mogen wij ook jullie bruidsgasten zijn?

Waar komen jullie vandaan en tot waar reizen jullie?

Vanuit Leiden reizen wij door heel Europa.

Gaan jullie in het buitenland trouwen? Top! ons paspoort ligt al klaar! We stappen met liefde in onze auto, op onze motor of in het vliegtuig om jullie Bruidsgasten te zijn! Waar in Nederland, Europa of ter wereld dit ook is.

Wil je ons verder meenemen dan de Nederlandse grens? Dan vragen wij je om onze tickets en overnachting te betalen. Wij maken dan een op maat gemaakte offerte voor jullie en denken graag met jullie mee.

Let's do it!

Wanneer ontvangen we de foto's?

Ons streven is om de foto's binnen zes weken aan te leveren. Wij zitten dan nog lekker in de flow van jullie dag en jullie hopelijk ook bij het zien van jullie foto's!

Soms is het wat drukker en zullen we jullie op de hoogte houden van het proces. Beloofd!

Maken jullie ook trouw albums?

En wat voor trouwalbums! We informeren je graag over de mogelijkheden van een mooi trouwalbum tijdens ons kennismaking gesprek.

Wij werken samen met Konpoli, zij maken handgemaakte trouwalbums in Griekenland. Wij zijn er trots op met Konpoli samen te werken en vertellen hier graag over! Of kijk eens op ons YouTube kanaal, daar verteld Niels wat over de albums.

Hoe leveren jullie de foto's aan?

De foto's worden geleverd via onze website. Je kan hier de foto's bekijken, favorieten maken en downloaden in de afgesproken formaten. De foto's worden in JPG bestanden geleverd.

Originele RAW bestanden leveren wij niet.

Betalingen e.d.

Vooraf de bruiloft vragen wij een reserveringsfee van € 450,-.

Dit bedrag verrekenen wij als wij de uiteindelijke factuur naar jullie versturen, na het aanleveren van de foto's. Je kan handmatig de factuur betalen of via de QR code op de factuur. Cash accepteren wij helaas niet.

Doen jullie ook video?

In principe doen wij enkel fotografie. Echter hebben wij een super leuk netwerk van videografen en kunnen we zorgen dat de bruiloft ook vastlegt wordt op video.

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Neem even contact met ons op!

Klaar om te boeken?

Of neem hier vrijblijvend contact met ons op