de Bruidslasten

(ofwel tarieven)


Onze inzet is hoog en onze prijzen zijn redelijk omdat:


  • We écht passie hebben voor het vak en ons enkel focussen op bruiloften.
  • We houden van reizen, mensen, creativiteit en gezelligheid. Ons werk als fotograaf zorgt ervoor dat we op prachtige plekken komen en de meest mooie mensen mogen ontmoeten én vastleggen. Daar krijgen we energie van en dat zie je terug!
  • We komen altijd met 2 fotografen. Zo kunnen wij garanderen dat we elke hoek hebben vastgelegd en niks missen als we jullie prachtige beelden veilig stellen. Want zeg nou zelf; je wilt toch niet hoeven te kiezen tussen een shot van je beste vriend(in) die aan het speechen is, de blik in jullie ogen bij het aanhoren hiervan en dat tedere beeld van je moeder die het wéér niet droog houdt; wij gaan voor het complete plaatje.
  • We komen met professionele apparatuur en zorgen dat jullie beelden veilig vervoerd worden.
  • We komen niet alleen foto's maken, we denken vóór en na de bruiloft graag met jullie mee, delen onze ervaring en voorzien jullie van prachtige prints en albums.


Jullie krijgen daarom een waanzinnig luxe handgemaakt trouwalbum ter waarde van € 649,- van ons er bij. Wij nemen de drone altijd mee om mooie beelden te schieten, mits de locatie en het weer dit toe laat natuurlijk.


Geen verborgen extra kosten, alles wat je nodig hebt zit in onze pakketten.


Zullen we kennis maken of benieuwd naar onze brochure?
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evelien & Dennis


" We zijn onwijs blij dat we voor onze bruiloft hebben gekozen voor de Bruidsgasten.


Vanaf het eerste moment was het heel relaxed, ze voelen de sfeer heel goed aan en weten ook precies wat een goed moment is om foto's te maken.


Ze denken heel goed met je mee over je draaiboek en passen hun planning daar goed op aan. We twijfelden nog even over Tipsy talk, maar we zijn zo blij dat we dit hebben gedaan.


Kortom: echte vakspecialisten en ook nog eens heel fijn om tijdens je bruiloft om je heen te hebben. En we waren positief verrast hoe snel we na de bruiloft al foto's kregen."

Bruidslasten.

Trouwen in Nederland

- altijd 2 ervaren en enthousiaste trouwfotografen
- we zijn minimaal 8 uur aanwezig
- foto's snel aangeleverd
- inclusief luxe handgemaakt trouwalbum
- snelle preview, drone beelden,

vanaf € 3200,-

Trouwen in het buitenland

- altijd 2 ervaren trouwfotografen
- exc. reis en verblijf kosten
- kennismaken met ons als Nederlandse fotograaf
- foto's snel aangeleverd
- inclusief luxe handgemaakt trouwalbum
- sneak peek door middel van eigen app

Te personaliseren.

vanaf € 3200,-

Pre wedding.

Wij vinden het fantastisch om door middel van onze passie en jullie liefde elkaar beter te leren kennen!


- foto's snel aangeleverd
- eigen app met foto's
- locatie naar jullie wens
- geen reiskosten

€ 600,-

After wedding shoot.

De dag is geweest, mogen we dan samen met jullie de jurk vies maken?

- prachtige aanvulling op jullie trouwfoto's
- we hebben de tijd en maken er een leuke dag van
- the sky is the limit: daag ons zeker uit
- Buitenland? Exc. reis en verblijf kosten

€ 600,-

Tipsy Talk.

Een bewegend gastenboek van jullie gasten, familie en goede vrienden? Niels gaat met de camera op pad om jullie gasten het hemd van het lijf te vragen om achter hilarische en waardevolle herinneringen te komen en deze op beeld vast te leggen.

€ 650,-


F.A.Q.

Waarom de Bruidsgasten?

Wij nemen trouwfotografie heel serieus. Het is voor ons belangrijk dat jullie foto's goed opgeslagen worden en dat jullie méér dan tevreden en misschien wel verrast zijn door wat wij doen en leveren.

Doordat wij enkel bruiloften doen, kennen wij de flow van de dag, weten we wat belangrijk is voor jullie en ont-zorgen we jullie graag met onze rust en professionele werkhouding.

Wat is jullie aanpak?

Vanuit diverse perspectieven vangen wij alle emoties van jullie dag. Wij houden van pure, ongedwongen en niet geregisseerde fotografie.

We vinden het belangrijk dat jullie op je gemak zijn, genieten van de momentjes samen en die momenten goed en kunstzinnig vastleggen.

Mogen wij ook jullie bruidsgasten zijn?

Waar komen jullie vandaan en tot waar reizen jullie?

Vanuit Leiden en Spanje reizen wij door heel Europa.

Gaan jullie in het buitenland trouwen? Top! ons paspoort ligt al klaar! We stappen met liefde in onze auto, op onze motor of in het vliegtuig om jullie Bruidsgasten te zijn! Waar in Nederland, Europa of ter wereld dit ook is.

Wil je ons verder meenemen dan de Nederlandse grens? Dan vragen wij je om onze tickets en overnachting te betalen. Wij maken dan een op maat gemaakte offerte voor jullie en denken graag met jullie mee.

Let's do it!

Wanneer ontvangen we de foto's?

Ons streven is om de foto's binnen zes weken aan te leveren. Wij zitten dan nog lekker in de flow van jullie dag en jullie hopelijk ook bij het zien van jullie foto's!

Soms is het wat drukker en zullen we jullie op de hoogte houden van het proces. Beloofd!

Maken jullie ook trouw albums?

En wat voor trouwalbums! We informeren je graag over de mogelijkheden van een mooi trouwalbum tijdens ons kennismaking gesprek.

Wij werken samen met Konpoli, zij maken handgemaakte trouwalbums in Griekenland. Wij zijn er trots op met Konpoli samen te werken en vertellen hier graag over! Of kijk eens op ons YouTube kanaal, daar verteld Niels wat over de albums.

Hoe leveren jullie de foto's aan?

De foto's worden geleverd via onze website. Je kan hier de foto's bekijken, favorieten maken en downloaden in de afgesproken formaten. De foto's worden in JPG bestanden geleverd.

Originele RAW bestanden leveren wij niet.

Betalingen e.d.

Vooraf de bruiloft vragen wij een reserveringsfee van €750,-.

Dit bedrag verrekenen wij uiteraard als wij de uiteindelijke factuur naar jullie versturen. Je kan handmatig de factuur betalen of via de QR code op de factuur. Cash accepteren wij niet.

Doen jullie ook video?

In principe doen wij enkel fotografie. Echter hebben wij een super leuk netwerk van videografen en kunnen we zorgen dat de bruiloft ook vastlegt wordt op video.

Neem contact met ons op als jullie willen weten met welke videograven wij graag samenwerken.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Daarnaast kan ik niet genoeg zeggen over de combinatie van professionaliteit en vriendelijkheid van Lieke en Niels. Dit heeft niet alleen ons geraakt maar zelfs onze priester. Waar de priester normaal een gezond skepticism heeft m.b.t. een tikkeltje onbeleefde in spijkerbroek verschijnende fotografen, was de priester dit keer blij verrast met twee keurig uitziende mensen (lees vlinderdasje en pak) met gepast respect voor onze traditionele mis."

Klaar om te boeken?