Leveren wij ook trouwalbums?!

Yes we do!

En we zijn enorm trots op de albums die wij leveren.

We maken een prachtig design en sturen deze, na jullie goedkeuring, naar een drukkerij in Griekenland. Zij maken de mooiste handgemaakte trouwalbums en bewaarboxen. We zijn hier dan ook mega trots op. Dit zorgt ervoor dat jullie bijzondere dag ook een tastbare herinnering wordt.

Alles is mogelijk maar wij delen graag met jullie onze favorieten! Maak je snel een afspraak?

Video zien van onze albums?

Memories Memories Memories

Trouwalbums

Kaft album

Er zijn eindeloze mogelijkheden; een lederen kaft, kunst leder, vegan leer, linnen, zelfs van je trouwpak is mogelijk! Ook je logo of jullie namen kunnen doormiddel van embossing, lasergrafemen of uv print op het album geplaatst worden.

Kom eens kijken!

Spreads

Standaard zitten er in een album 15 spreads (30 pagina's) gemaakt van pvc. Vind je dit niet genoeg kunnen er altijd spreads bij besteld worden. Het album is flatlay dus een echte eyecatcher om neer te leggen.

extra spreads € 45,-

Bewaarboxen

Om je album echt mooi te bewaren leveren we de mooiste bewaarboxen van hout of linnen.

diverse mogelijkheden


Een album 30x30 met lederen kaft, 15 spreads is te bestellen vanaf € 600,-Heb jij een ander budget, we denken graag met je mee!

Extra's:

Koffietijd


Zin in een kop koffie en wil je de materialen bekijken en de mogelijkheden/het ontwerp bespreken. Je bent altijd welkom!

Ouderalbum:


Wil je een kleiner album cadeau geven aan bijvoorbeeld je ouders of ceremoniemeesters? We hebben ook kleinere albums beschikbaar. Dit album is 20x20 en bevat 8 spreads.

Cadeaubon:


Wil je graag een trouwalbum of extra sheets? Heb je er al eens aan gedacht deze cadeau te vragen aan je gasten? Wij kunnen zorgen voor een mooie bon. Win win, want zo weet je zeker dat er zorgvuldig met jullie foto’s wordt omgegaan!

BENIEUWD NAAR HOE EEN BRUIDSGAST DENKT OVER HET TROUWALBUM?