Beschikbaarheid.

bruid met vriendinnen die om haar heen dansen

Vraag maar raak.

Wat is jullie stijl?

Vanuit diverse perspectieven vangen wij alle emoties van jullie dag altijd met 2 fotografen. Wij houden van pure, ongedwongen en niet geregisseerde fotografie. Wij willen dat er échte momenten vastgelegd worden en wij hebben leuke manieren gevonden om deze échte lach, gemeende kus of mooie traan te laten gebeuren en vast te leggen.

Wij maken gebruik van de tofste gadgets, nieuwste snufjes en zijn sociaal en makkelijk in de omgang. Waar Lieke graag opzoek gaat naar de emoties van de dag is Niels de beste in het maken van toffe (flits) foto's. Zo heb je het beste van beide;)

Doen jullie ook bruiloften in het buitenland?

Yes we do! Wij houden van reizen en ontdekken ook graag in onze vrije tijd de mooiste plekken van de wereld. Wij zijn daarom gek op destination weddings! Dus gaan jullie trouwen in het buitenland... dan gaan wij heel graag met jullie mee!

Onze pakketten zijn exclusief reis en verblijfskosten. Maar we hoeven eigenlijk alleen maar een bed, wat eten en een stopcontact ;-)

Ik hou niet van foto's en al helemaal niet van poseren, wat nu?!

Dat komt goed uit, wij houden namelijk ook helemaal niet van geposeerde foto's. We gaan lekker mee in de flow van jullie dag, dan zijn jullie het meest op je gemak en maken wij de mooiste foto's. Tijdens het fotomoment komt het echt goed , wij zorgen ervoor dat we de mooiste kant van jullie naar boven halen en tot nu toe ziet elk bruidspaar dit altijd als het meest relaxte moment van de dag.

Waarom altijd 2 fotografen?!

We komen altijd met 2 fotografen. Zo kunnen wij garanderen dat we elke hoek hebben vastgelegd en niks missen als we jullie prachtige platen veilig stellen. Want zeg nou zelf; je wilt toch niet hoeven te kiezen tussen een shot van je beste vriend(in) die aan het speechen is, de blik in jullie ogen bij het aanhoren hiervan en dat tedere beeld van yo momma die het wéér niet droog houdt; wij gaan voor het complete plaatje.

Daarnaast vinden wij backup heel erg belangrijk. De gehele dag zorgen wij dat de beelden veilig weggezet worden, maar zo kan 1 fotograaf altijd door blijven fotograferen!