Trouwen in Zuid Holland.

Als trouwfotografen komen we overal. Maar de magie van de randstad..


De randstad heeft het allemaal! Van Keukenhof tot Rotterdamse havens, Delfs blauw tot de kassen in het Westland. Je hoeft niet ver van huis te trouwen om de magie van Zuid Holland vast te leggen.


Trouwen in de randstad, is dat niet saai?

Absoluut niet! De diversiteit van deze regio is enorm divers en groots. Wij hebben als bruidsfotografen de meest mooie locatie's mogen vastleggen, waar we later ook graag wat foto's van laten zien. Veel bruidsparen denken dat ze naar de meest dure oorden moeten voor mooie foto's. Maar een ervaren fotograaf kan op een parkeerplaats óf een mooie steeg al prachtige beelden maken.


Een locale trouwfotograaf, is dat handig?

Bij de Bruidsgasten zitten de reiskosten in het algemeen al in de pakketten. Maar écht handig is de lokale kennis! Daarnaast wonen we zelf in Leiden dus langskomen om kennis te maken is eenvoudig en makkelijk. Doordat we veel minder reistijd hebben zijn we flexibel, mochten er door omstandigheden toch wijzigingen zijn. Door te kiezen voor een lokale fotograaf ondersteun je de lokale economie en draag je bij aan de groei en het voortbestaan van lokale bedrijven.haven Rotterdam trouwen
leiden de burcht
molen de valk leiden bruidspaar zonsondergang
strand noordwijk bruidsfotografie
parkeergarage leiden getrouwd Same sex
prins claus viaduct trouwfotografie trouw auto trouwauto
kasteel duivenvoorde voorschoten trouwen bloemenmeisje
het koetshuis Rotterdam trouwen
Rotterdam haven bruiloft
kasteel duivenvoorde de bruidsgasten voorschoten trouwen

Dus.. Jullie gaan trouwen?


Wij zijn er graag bij. Met onze jarenlange ervaring én passie voor het vak, maken wij de mooiste foto's. Maar het allerbelangrijkste is toch wel de goede klik.


Daarom maken we graag vrijblijvend kennis met jullie om te kijken of jullie wensen aansluiten bij ons aanbod.

klinkt goed?