Trouwfotografen en awards, gaan deze winnaars verschil maken?

Wij denken dat het winnen van awards als bruidsfotografen belangrijk is, en leggen graag uit waarom!


Toen wij net begonnen met trouwfotografie, vonden wij meedoen aan awards maar overbodig. Wij wilden gewoon lekker ons werk doen, de mooiste bruiloften vastleggen met de gezelligste bruidsparen. Maar we kwamen er ook snel achter dat het best een verzadigde markt is.. Hoe maak je dan het verschil?


" Ik doe nooit mee met awards "

waren de narrige woorden van Niels. Die had helemaal geen zin in moeilijke competities en de eeuwige strijd om roem. Maar toen viel het kwartje. We merkten dat we foto's maakten die anderen niet maakten. We hadden een andere visie, een andere stijl. En daar waren we toch wel een beetje trots op..


Dus de eerste inzending van 3 foto's was een feit. En van de 7352 foto's die ingestuurd werden, wonnen er slechts 243 een awards. En wij wonnen er gewoon twee!


Wij merkten echt dat de deelnemers van Wedisson echt passie hadden voor het vak. Vaklui die gewoon graag foto's maken van bruiloften, niet een beetje van alles wat. En dat sprak ons wel aan. Nu winnen we maandelijks wat awards, maar dat betekend niet dat we naast onze schoenen zijn gaan lopen. We zijn nog net zo trots en net zo blij met elke vorm van erkenning van ons werk!


Daarom hebben we als doel om volgend jaar nóg meer awards te gaan winnen. Op andere website's, misschien wel een fysieke, we weten het nog niet. Maar er is niks mis met een beetje dromen, toch? 😉


Benieuwd naar de Awards die we hebben gewonnen? We hebben er een aparte pagina voor gemaakt!