Wij worden heel erg blij van ons werk. En wij kennen ondertussen ook wel mensen die dat óók worden en net zo veel passie en plezier uit hun werk halen als wij dat doen.


Dit zijn onze favorieten partners!

Videografie.

Duchateau Media


Brian Duchateau


WEBSITE


Brian zou eigenlijk een bruidsgast moeten zijn, maar zijn agenda is altijd gevuld vanwege de erkenning die hij krijgt voor de naadloze samensmelting van prachtige beelden, uitstekend geluid en een authentiek filmverhaal in zijn werk.


Als je overweegt om Brian voor een bruiloft te reserveren, raden wij aan om snel actie te ondernemen! Wij zijn in elk geval fan!


Brian's vermogen om speciale momenten op een buitengewone manier vast te leggen, maakt hem tot een gewilde professional in de branche.

State of Dreaming


Angelique en Sylvester


WEBSITE


Angelique en Sylvester, twee gepassioneerde filmprofessionals die streven naar perfectie in elk aspect van hun werk en de dagelijkse uitdagingen met enthousiasme tegemoet treden. Met een schat aan ervaring en een kalme, ontspannen aanpak creëren ze adembenemende films met meeslepende verhalen, heldere boodschappen en onvergetelijke momenten.


Onze samenwerking met dit dynamische duo is een waar genoegen, ook zij werken als partners samen en dit resulteert in een perfecte samenwerking en vernieuwende ideeën.


Wat de films van Angelique & Sylvester echt bijzonder maakt, is het samenspel met muziek en voice-overs, waardoor elke productie een echte cinematografische ervaring wordt en een onvergetelijke herinnering achterlaat.

Q Quality Movies


Frank de wit


WEBSITE


Naast zijn rol als beveiliger en brandweerman, ontpopt Frank zich als een gezellige familieman die tussen zijn drukke verantwoordelijkheden door ook nog eens adembenemende trouwfilms maakt.


Het is prettig samenwerken met Frank. Zijn warme aanwezigheid en zijn vermogen om de dag op een natuurlijke wijze te laten verlopen, zorgen voor een ontspannen sfeer bij het bruidspaar. Hoewel hij niet regisseert, weet hij met doeltreffende aanwijzingen de juiste momenten op een geweldige manier vast te leggen.


De films die Frank produceert, stralen kleur en energie uit. Door zijn enthousiasme, gedrevenheid en professionaliteit, bieden zijn creaties een prachtige herbeleving van jullie mooiste dag.