Wij houden van reizen en ontdekken ook graag in onze vrije tijd de mooiste plekken van de wereld. Wij zijn daarom gek op destination weddings! Dus gaan jullie trouwen in het buitenland? Dan gaan wij heel graag met jullie mee.

Trouwen in het buitenland.


Of een 'destination wedding'. Wij worden blij van een intieme, ontspannen sfeer. Ook is er vaker kans op mooi weer, is het eten waanzinnig en de stranden prachtig. Ook vinden jullie vrienden en familie een bruiloft in een verre bestemming zoals Ibiza of zelfs verder weg zoals Curaçao of Zuid-Afrika, geweldig! We weten dat er een hoop logistiek komt kijken bij een destination wedding, zoals het veilig vervoeren van de kostbare apparatuur en het veilig terugkrijgen van de bestanden.


Waarom de Bruidsgasten?


De Bruidsgasten zijn een goede keuze voor jullie buitenlandse bruiloft. Wij zijn zeker niet wereldvreemd! Wij zijn gewend om op onbekende plekken te reizen en weten hoe we ons moeten aanpassen aan verschillende culturen en situaties. Daarbij is het makkelijk voor jullie maar ook jullie familie en gasten om met ons te communiceren. Bovendien zijn we gewend aan extreme temparaturen dus jullie hoeven je geen zorgen te maken over ons welzijn 😉 Ook zorgen we er voor dat jullie bestanden met iemand anders mee reizen naar Nederland, zodat als er iets met ons mocht gebeuren, jullie beelden toch veilig zijn.


Is trouwen in het buitenland duur?


Wij rekenen nagenoeg dezelfde tarieven als in Nederland en vragen vragen alleen de reis, (wij wonen gedeeltelijk in Spanje, dus zullen altijd met jullie kijken vanaf welke bestemming voor jullie het voordeligst is) overnachting en maaltijden. Vaak is dit goed te regelen met de locatie waar jullie gaan trouwen. Wij rekenen geen rare toeslagen of vreemde uren voor ons verblijf, dat zit inclusief in onze pakketten. Graag bespreken we met jullie de mogelijkheden om een bruiloft in het buitenland te regelen en een fijne samenwerking aan te gaan!


Gaan jullie nou trouwen in Italië, Ijsland of in de woestijn? Laat het ons dan vooral weten, deze staan hoog op ons wensenlijstje daarom hebben wij speciaal bij deze bestemmingen een heel erg leuk extraatje!


En als we nou al getrouwd zijn?


Ook geen probleem natuurlijk! Wij bieden after wedding shoots aan zodat we in het buitenland de meest dromerige foto's kunnen maken. Wist je al dat er een pre of after wedding shoot inclusief in één van onze pakketten zit?


Hoe wij werken in 5 stappen..

1. de website


Op onze site maak je eenvoudig kennis met ons en met onze werkwijze.


Maar stiekem zijn wij in het echte leven nog veel leuker dan achter een scherm.


Dus heb je de site bekeken en lijkt het jou wel wat om de Bruidsgasten in te zetten voor jouw huwelijk?


Let's talk!2. persoonlijk contact


Leuk, je hebt contact met ons opgenomen! We spreken graag vrijblijvend even telefonisch, via videobellen of in het echt af zodat we kunnen horen wie jullie zijn, hoever jullie met plannen zijn en dan leggen wij graag uit wie wij zijn, hoe we werken en wat de mogelijkheden zijn.


We denken namelijk graag met jullie dag mee, ook al staat deze nog in de kinderschoenen; laten we samen stappen maken.


Onze ervaring delen we graag met jullie.


3. de bruiloft zelf


We hebben alles met elkaar doorgenomen en wij hebben er zin in! Wij hebben met elkaar afgestemd hoeveel dagen wij aanwezig zijn en zorgen dat we minimaal een dag van te voren op bestemming zijn. zijn zodat wij ons nog even kunnen voorbereiden. Ook bij ons begint het al te kriebelen! Wat een mooi feest gaat dit worden!


We vinden het belangrijk dat jullie beelden goed opgeslagen worden, een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Wij maken de gehele bruiloft door back ups van jullie bruiloft.


We maken graag nog een rondje met de drone!


Let's do this!

4. de dag er na


Wij leveren binnen een aantal uur al wat leuke beelden aan, leuk voor de familie app en vrienden! Op de trouwerij zelf hebben we jullie beelden al veiliggesteld. Dat voelt toch veilig?


Deel vooral de foto's, de app die wij aan jullie leveren en vergeten jullie ons niet te taggen op Instagram?


@debruidsgasten #debruidsgasten5. aanleveren!


Jullie mooie bruiloft zit erop en wij gaan hard aan de slag. We gaan de foto's zorgvuldig selecteren en optimaliseren.


Jullie zullen de foto's via onze website en een link in de mail aangeleverd krijgen. Met een PIN code zodat jullie exclusieve toegang hebben tot de foto's en de foto's kunnen downloaden. Ook kunnen jullie hier de foto's selecteren voor het trouwalbum.


Foto op privé zetten? Ook geen probleem. Super makkelijk, regelen wij allemaal voor jullie!

trouwen op ibiza, trouwen in spanje, drone shot bij de zee
bruidspaar op ibiza bij zonsondergang
bruidspaar in nederland met zonsondergang dans
bruidspaar in nederland met zonsondergang dans
bruidspaar in frankrijk hand in hand bij zonsondergang op prachtige velden
bruidspaar onder de melkweg in frankrijk
trouwlocatie in frankrijk drone
wedding voeten in zwembad warm
bruidspaar door grasveld in frankrijk
bruid met sluier met bruidegom verliefd
dansende blonde bruid in frankrijk
bruidspaar bij elkaar bij zonsondergang op ibiza in spanje
bruid met zonnebril op ibiza in spanje
blij bruidspaar op ibiza met jurk en pak
bruidspaar lopen samen over het terras in spanje

FAQ

Waarom komen jullie altijd met 2 fotografen?

Om ervoor te zorgen dat we niks missen! Ook maken we de hele dag door back-ups. We willen zo onopvallend mogelijk te werk gaan zodat jullie en jullie gasten zich volledig kunnen concentreren en genieten van de gelegenheid. Wil je hier nou alles over lezen, check dan even onze blog.

Waarom zouden we jullie meenemen op onze bruiloft en niet voor een lokale fotograaf gaan?

Het grootste voordeel, we spreken dezelfde taal. Daarnaast is het heel belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij ons. Zo worden de mooiste momenten spontaan vastgelegd. Wij zijn het gewend om te reizen en voelen ons overal thuis. Wij zijn perfect op elkaar ingespeeld waardoor ook een onbekende locatie voor ons vertrouwd werken voelt. Wij leggen alle momenten vanuit alle hoeken vast en zouden het een feestje vinden als wij erbij mogen zijn.

Ik heb een speciale wens of we hebben iets bijzonders..

Wij zijn benieuwd. Niks is ons te gek en wij houden ervan om uitgedaagd te worden!

Wij houden niet van foto's en al helemaal niet van poseren, wat nu?!

Dat komt goed uit, wij houden namelijk ook helemaal niet van geposeerde foto's. We gaan lekker mee in de flow van jullie bruiloft, dan zijn jullie het meest op je gemak en maken wij de mooiste foto's. Tijdens het fotomoment komt het echt goed , wij zorgen ervoor dat we de mooiste kant van jullie naar boven halen en tot nu toe ziet elk bruidspaar dit altijd als het meest relaxte moment van de dag.