Waarom doen jullie bruidsfotografie met  twee trouwfotografen?


Als bruidsfotografen weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om de mooiste momenten van jullie trouwdag vast te leggen. En wij willen natuurlijk niks missen! Een bruiloft is een bijzondere dag vol emoties, verrassingen en mooie details. Daarom is het hebben van een professionele bruidsfotograaf essentieel om deze momenten vast te leggen. Maar waarom zou je kiezen voor twee bruidsfotografen?


Het begint al in de ochtend..

In de ochtend kleedt het bruidspaar zich vaak gescheiden van elkaar om. Perfect! Wij splitsen ons dan zodat we op ons gemak foto's kunnen maken van het aankleden van jullie beide. De make-up, het haar, misschien even naar de barber.. Zenuwachtige ouders, trotse vrienden, het zijn speciale en waardevolle momenten welke wij graag vast leggen. En doordat we met 2 fotografen zijn kunnen wij mee zonder iets te missen. En het is natuurlijk extra leuk omdat jullie elkaar in de ochtend niet zien! Zo kunnen jullie achteraf samen nagenieten van de momenten die jullie apart hebben meegemaakt.


Waarom twee fotografen op een bruiloft handig is.

Het hebben van twee bruidsfotografen geeft meer mogelijkheden om jullie trouwdag vanuit verschillende hoeken vast te leggen. Wij werken met 4 camera's (dus 8 SD kaarten) en verschillende lenzen, waardoor we vanuit diverse perspectieven kunnen fotograferen zonder dat wij teveel bewegen tijdens bv de ceremonie.. Dit betekent dat we niet alleen foto's van jullie kunnen maken, maar ook de (reacties en emoties van) de gasten, de ceremonie, en de omgeving en de details waar jullie zoveel aandacht aan hebben besteed. Jullie krijgen een compleet beeld en verhaal van jullie trouwdag. Daarnaast kan 1 fotograaf meerdere malen per dag de gemaakte foto's kan back-uppen terwijl de andere fotograaf door blijft fotograferen. Zo hoeven we geen moment te missen en hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het kwijtraken van de foto's en kun je erop vertrouwen dat jullie trouwfoto's veilig zijn opgeslagen. Ook zijn er minder risico's op technische problemen, omdat er altijd een back-up fotograaf is die de leiding kan nemen. Onze blog al gelezen over het maken van back ups tijdens de bruiloft?


Er is op de dag zoveel meer rust en ruimte!

Tot slot zorgt het hebben van twee bruidsfotografen ervoor dat jullie als bruidspaar meer ontspannen kunnen zijn op jullie trouwdag. Jullie hoeven je geen zorgen te maken over het vastleggen van elk moment, omdat wij dit voor jullie doen. Zo kunnen jullie je richten op het genieten van jullie dag, terwijl zij ervoor zorgen dat jullie herinneringen voor altijd vastgelegd worden.


In het kort biedt het hebben van twee bruidsfotografen vele voordelen. Niet alleen kunnen wij vanuit verschillende hoeken fotograferen, we hebben ook de mogelijkheid om back-ups te maken en de focus volledig op jullie als bruidspaar te leggen. Door te kiezen voor twee bruidsfotografen kunnen jullie zorgeloos genieten van jullie trouwdag, terwijl de mooiste momenten voor altijd vastgelegd worden!


Zoals de bruiloft van

Tamara en Arie..


   Deze twee foto's zijn beiden op het zelfde moment gemaakt, beiden uniek en échte emoties!

twee trouwfotografen, bruiloft, same time, wedding
twee trouwfotografen, bruiloft, same time, wedding

En Britt & Yannick..

Terwijl Niels met de drone vloog, maakte Lieke deze foto op hetzelfde moment!

brug, drone, bruidspaar, bruid, 2 fotografen
brug, drone, bruidspaar, bruid, 2 fotografen