Bruidsfotografen uit Leiden?


Als trouwfotografen kom je op een hoop plekken. Maar de sleutelstad heeft toch wel de sleutel tot ons hart veroverd..


Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Lieke is een echte Leidenaar en Niels is in 2009 naar Leiden verhuisd en heeft hier 7 jaar als politie agent op straat gewerkt. Hierdoor kent Niels een hoop hofjes en shortcuts en Lieke verstaat ook de Leidse Rrrr erg goed!


Is trouwen in Leiden een goed idee?

Trouwen in Leiden is een fantastisch plan! Of je nou trouwt in de Burcht, de tuin van de Smit, Tabu of in het Scheltema complex, Leiden biedt alle mogelijkheden om te genieten op je trouwdag. Alle is op loopafstand en parkeren is ook geen probleem in de nieuwe parkeergarages bij Molen de Valk of de Garenmarkt. Daarnaast is Leiden enorm fotogeniek. Naast alle prachtige hofjes en grachten, heeft het ook de nodige parken en molens. In het algemeen is de gemiddelde Leidenaar ook erg vriendelijk en zal het aan felicitaties niet ontbreken.


Een locale trouwfotograaf, waarom is dat handig?

Een goede trouwfotograaf kan overal mooie foto's maken. Dat is zeker waar. Maar wat écht waardevol en voordelen heeft zijn de reiskosten (die zijn er niet) en lokale kennis van de stad of regio. Zo kan het zijn dat er een straat is afgesloten of een locatie dicht door een verbouwing. Hoe fijn is het dan dat de fotograaf direct met een goed alternatief kan komen.


Wij zijn gek op Leiden. Behalve de gemoedelijke sfeer, heeft het een heerlijke rustige uitstraling met super leuke studenten en prachtige historie. Ook is het mogelijk om met je gasten de grachten van Leiden door te varen met de Leidsche Rederij.


Doordat wij Leiden goed kennen, voelen we ons als een vis in het water en nemen we jullie graag mee naar nieuwe, mooie, on-ontdekte nieuwe plaatsjes voor de mooiste foto's.

Kijk onze (Leidsche) pracht foto's!

bruidegommen op de burcht in leiden trouwen
bruidegom ontdaan first look in leiden
same sex bruiloft burcht leiden
bruidegommen laten ringen zien stadhuis in leiden
rederij leiden trouwen
parkeren in leiden parkeergarage flash flits fotos
bruid met getuigen in de irish pub leiden north end
cafe bar lokaal leiden bruidspaar
universiteit van leiden trouwen bruidspaar
bruidspaar bij hortus botanicus leiden
bruidspaar bij hortus botanicus leiden
bruidspaar zwart wit loopt door leiden tabu
bruidspaar zonsondergang in leiden
01 / 13

Benieuwd geworden of wij kunnen gaan samenwerken?