Gratis live masterclass.

Super leuk dat je interesse hebt om deel te nemen aan onze masterclass! We zullen een uur lang alles met je delen wat je moet weten om als (trouw) foto-/videograaf volgeboekt te raken. Deze masterclass zit boordevol waardevolle tips en eyeopeners met betrekking tot jouw prijzen en verkoopgesprekken. We delen alle inzichten met je die je helpen om de perfecte klanten aan te trekken. We durven te wedden dat je na afloop van de masterclass barst van de energie om aan je bedrijf te werken, in plaats van er alleen maar in te werken.

Meld je hieronder aan:

Voor wie is deze gratis masterclass?

Je bent als (trouw)foto- of videograaf al enorm goed bezig. Je zet al 30K per jaar om en hebt al leuke klanten.


Je weet dat er meer uit te halen valt. Misschien ben je wel op zoek naar bruiloften in het buitenland. Of wil je meer diversiteit in je klanten. Je hele workflow kan misschien wel een upgrade gebruiken.


Want je weet dat je wel meer kan!


Maar je weet alleen op dit moment nog niet hoe.


Wij zijn er zeker van: Je bent nooit uitgeleerd. Wij zijn in korte tijd enorm gegroeid en hebben een solide basis als bedrijf. We stralen uit waar we trots op zijn en onze klanten zijn trots dat wij hun bruiloft hebben vastgelegd. Dubbele winst wat ons betreft.


Wij delen graag onze kennis. Wij hebben afgelopen jaren enorm geïnvesteerd in ons zelf. Maar ook in ons bedrijf. Dit heeft ons enorm veel geld gekost. Maar we kunnen nu wel zeggen dat we op elk vlak een enorm gaaf bedrijf hebben waar we niet alleen klanten, maar ook fans hebben.


Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Meld je gratis aan voor onze masterclass waar wij in een uur tijd zoveel mogelijk met jullie delen. Wedden dat je daarna enorm veel zin krijgt om weer aan je bedrijf te werken, in plaats van in je bedrijf?


Twijfel je of de masterclass iets voor jou is?! Stuur ons even een berichtje via Instagram of ons contactformulier en wij zullen eerlijk tegen je zeggen of het zinvol is om deel te nemen aan de masterclass!


Weet jij al zeker dat je sowieso wil gaan groeien, laten we dan gelijk aan de slag gaan! Wij gaan jou in 4 maanden leren wat wij in 6 jaar hebben geleerd. Plan dan nu je persoonlijke aanpak-sessie bij ons in via deze link!