Welkom op de

de Bruidsgasten Academie!

Voor wie is de Bruidsgasten Academie?
Ben jij een gepassioneerde fotograaf of videograaf met een hart voor bruiloften en bruidstaart?! 🍰 Werk je al in de trouwbranche óf overweeg je een carrièreswitch naar deze toffe branch? Ben jij er klaar voor om voor jezelf te kiezen, onderscheidend te zijn je onderneming gericht te laten groeien en volop kansen te creëren?! 🎯


Maar...


Je verdiend al het één en ander met fotografie, maar je wilt méér bruiloften geboekt hebben, de juiste klanten aanspreken of wat bruiloften in het buitenland.


Wil jij winnen in deze markt en opschalen met je bedrijf door onderscheidende positionering, slimme prijzen & systemen en een ijzersterke online marketing strategie? 🔥


Dan is de Bruidsgasten Academie er voor jou!!


Wij vertellen jou graag alles wat wij in de afgelopen jaren geleerd hebben en kunnen niet wachten om met jou aan de slag te gaan!


Niels en Lieke, twee trouwfotografen in Spanje

Waarom ben jij op deze pagina beland?
Jij houdt van fotografie of videografie en hebt al enige basiskennis, maar je loopt vast.

De klanten die je hebt, passen misschien niet goed bij je. Je hebt geen duidelijke visie wie je klanten zijn, welke bruiloften je leuk vind om te doen. Je wil wel groeien, maar je weet niet precies hoe. 💁🏼


Je hebt waarschijnlijk al geïnvesteerd in (dure) apparatuur en hebt kennis van de benodigde programma's, maar je weet niet hoe jij jezelf goed in de markt kan zetten en met al jouw dure spullen de leuke, goed betalende klanten kan aantrekken.


NU is het tijd om voor jezelf te kiezen, je onderneming te laten bloeien. Wij delen alles en adviseren, jij hoeft het alleen maar zelf toe te passen.


Wat leren wij jou?


Kennis en ervaring: Wij hebben de kennis en ervaring en delen graag alles wat wij weten.


Onderscheidend zijn: Ontdek met ons jouw unieke stijl, daar sta jij in je kracht!


Positionering: Opschalen met je bedrijf door jouw unieke stijl en aanpak, gebruik maken van de juiste tools!


Leuke Bruidsparen: Geen klanten die gelijk al korting willen en veel eisen, maar die gewoon zien wat jij waard bent en daar blij van worden!


IJzersterke online marketing strategie: Jij bepaald jouw tempo, jij bepaald jouw omzet. Denk groter dan alleen sociale media.


Slimme prijzen & systemen: Je boekhouding automatiseren, meer persoonlijk contact en minder tijd kwijt aan plannen.


Hoe ook jij Awards kan winnen om op te vallen 🏆En dit alles zorgt natuurlijk voor…. omzetgroei! 🚀


Niet alleen áán je bedrijf werken, maar ook technische vragen over fotograferen, flitsen, communicatie met je (super) leuke klanten, nabewerking en aanleveren? Wij helpen jou van A tot Z, precies waar jij behoefte aan hebt. IBEN JIJ:

Al super goed bezig..


Maar ben je benieuwd, kan dit niet beter, kan dit niet slimmer? Kunnen processen niet beter en kan ik, maar ook mijn bedrijf, niet doorgroeien?


Wil je meer klanten, bruiloften in het buitenland of nieuw in ondernemen? 

Onzeker over je foto's..


En je wilt dat er iemand met je mee kijkt om te kijken of je goed bezig bent.


Je eindeloze tips kan geven om betere foto's te maken, geavanceerder te werk gaan in de nabewerking en in zijn totaal een hoogwaardiger product leveren aan jouw (veel te leuke) klanten?

Te bescheiden..


Waarschijnlijk ben je (te) bescheiden, zoek je naar bevestiging, maar je verlangt naar actie en kansen om je te kunnen onderscheiden op de markt. Maar waar begin je?


Die actie en kansen? Die moet je zelf pakken. Wij gaan je vertellen hoe.


Strategie Coaching - Werk aan je bedrijf, niet in je bedrijf!

Wil jij werken aan je bedrijf in plaats van erin? Ben je de afgelopen tijd onderdeel geworden van je bedrijf, in plaats van dat jij stuurt en bepaalt welke koers je gaat varen?


Wij begrijpen dat je ernaar verlangt om met enthousiasme en passie je bedrijf te runnen, onderscheidend te zijn en niet zomaar een kopie van andere fotografen of videografen. Maar misschien weet je nog niet precies waar je sterke punten liggen en kunnen wij je helpen zodat jij weer de regie hebt en nieuwe kansen kan pakken!


Ambitie & Passie.


Al onze ervaring en kennis delen wij met liefde, en met Niels zijn technische kennis en motiverende karakter en Lieke haar creativiteit en soms kritische blik heb je een bak vol expertise in huis

⭐️


Wat wij echt heel vaak horen:

bruidsfotografie, bedrijf, groeien, knallen, beter worden in trouwfotografie, succes, succesvol, vieren

“ JULLIE PROFESSIONALITEIT, JULLIE DENKEN AAN ALLES”


" jullie positionering is ijzersterk"

“DOOR JULLIE HEBBEN WE HELEMAAL ZIN GEKREGEN OM WEER Aan ONS BEDRIJF TE WERKEN IN PLAATS VAN in ONS BEDRIJF”"jullie leven het droomleven"

“JULLIE ENTHOUSIASME EN PASSIE IS ZO AANSTEKELIJK, IK WIL NET ZO WORDEN ALS JULLIE”"alles klopt tot in de puntjes"


Over ons.

Wie gaan jou helpen je dromen na te jagen?

Wij zijn Lieke en Niels, twee bruidsfotografen die vanaf 2019 de meest mooie bruiloften mogen vastleggen, waar dan ook ter wereld.

Wij houden er van om te leren waar wij goed in zijn. En wij zijn in korte periode enorm gegroeid en delen dit graag vanuit onze thuisbasis in Spanje.

Door in ons zelf te investeren, mistappen te maken en onze eigen normen en waarden te behouden hebben we een eigen brand met alleen maar leuke klanten!

Klinkt goed? Plan een aanpak sessie in!

Ben jij er klaar voor? Wij wel! 🔥


Laten we samen in gesprek gaan, dan kijken wij welke kansen wij voor jou zien hoe jij met jouw bedrijf kan gaan groeien. Laten we kijken of er een klik is en of wij de juiste persoon zijn om jou verder te helpen. Zo niet, zeggen we dat ook eerlijk tegen je 😉


Waarom een gratis call?


We vinden het belangrijk dat ons traject goed aansluit bij jouw wensen en doelen. We kijken al hoe goed je bezig bent en vervolgens welke kansen er nog voor jou voor het oprapen liggen.

Wanneer spreken we elkaar?

Nog vragen?

Waarom bij jullie? 👩🏼‍❤️‍👨🏼

Wij komen beiden uit een compleet andere sector en zijn verliefd geworden op dit vak. Wij zijn echte mensen mensen die altijd willen helpen en zorgen dat anderen ontwikkelen.

Wij houden van een persoonlijke aanpak en niet van poespas.

Wij hebben zo enorm veel kennis opgedaan de afgelopen jaren zodat wij jouw van A tot Z kunnen helpen te groeien. Want waarom zou je stoppen met dromen en genoegen nemen met fotografie als hobby?

Hoe lang duurt het traject? ⏰

We trappen af met een (digitale) kennismaking. Hierin bespreken we het door jou gewenste doel, zaken waar je tegen aan loopt en geven we jou passende handvatten om mee verder te gaan.

Het gehele traject duurt 4 maanden.

Wat krijg ik allemaal? 🗂️

Je krijgt niet 1 maar 2 coaches met beide hun unieke talenten,
je gaat opschalen met je bedrijf door onderscheidende positionering, slimme prijzen & systemen en ijzersterke online marketing strategie.

4 maanden zeer persoonlijke begeleiding door middel van:
- Een kick off sessie waarin we een concreet plan van aanpak maken helemaal afgestemd op jouw behoeftes
- Maandelijkse sessie waarin jij genoeg handvaten krijgt om een maand vooruit te kunnen, maar om de twee weken hebben we wel even een check-in gesprek van 20 minuten zodat je nooit vast hoeft te lopen
- 4 maanden lang een direct lijntje met ons 1 op 1 via Whatsapp
- 4 maanden lang toegang tot al onze kennis
- BONUS; eenmalig een half uur foto of video feedback sessie

Wat is de investering die ik ga maken?

Goede vraag! We werken met verschillende mogelijkheden. Daarom gaan we graag met je in gesprek welk aanbod het beste aansluit bij jouw behoeften en welke kansen wij bij jou zien.

Een betalingsregeling is ook mogelijk, zodat je het traject in termijnen kan betalen.

Ik ben helemaal nieuw in ondernemen.🆕

Dat waren wij ook, maar toch hebben we nu de juiste workflow, programma's en kennis om te ondernemen. Wij gaan je hier stap voor stap mee helpen en vertellen graag hoe wij het doen.